bemutatkozunk

Bemutatkozunk

 

Cégünk alapvetően szoftverek architektúrális tervezésével, projektmenedzsmenttel, és a legújabb folyamatmodellezési eljárásokkal segíti ügyfeleit. Folyamatosan képzett fejlesztői csapatával az ügyfél igényeket magas minőségben ki tudja szolgálni. A cég portfóliója a rendszeradminisztrátori kapacitásának köszönhetően válik teljessé, így egy IT rendszer létrehozásának első mozzanatától az üzembe helyezést követő fenntartási és üzemeltetési időszakban is magas minőségben képes ügyfeleit kiszolgálni.

Célunk, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk az általunk nyújtott szolgáltatás egyenletes és magas minőségét és megfeleljünk a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek. 

Mottónk: „Innovatív megoldások és minőségi munka a fenntartható jövőért”

Ennek érdekében a vállalatvezetés és minden munkatársunk elkötelezi magát a következőkre:

Eleget teszünk ügyfeleink minőségi elvárásainak. Szoftvertermékeinket korszerű technológiákra és munkatársaink tudására és kreativitására alapozva tervezzük és fejlesztjük, szolgáltatásainkat maximális odafigyeléssel, az ügyfelek igényeit a legteljesebb módon szem előtt tartva nyújtjuk.

Jogkövető, környezettudatos és az emberi értékeket megbecsülő magatartásunkkal példát kívánunk mutatni ügyfeleinknek, dolgozóinknak és a magyarországi vállalkozásoknak.

A minőségi munkavégzés cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége. Minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért és szakmai fejlődéséért, ezért lehetőséget biztosítunk számára a cég fejlesztésében való részvételre és tudásuk folyamatos emelésére, korszerűsítésére.

Elkötelezzük magunkat a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése mellett, ennek érdekében feltárjuk és megszüntetjük a gyenge pontokat.

Több, jelentős informatikai képzést folytató felsőoktatási intézménnyel kapcsolatban állunk, és aktív gyakorlati programjainkkal támogatjuk a jövő informatikusainak képzését. Nem titkolt szándékunk, hogy a legtehetségesebb diákok a GPS Software Kft-ben találják meg a jövőjüket.

A jelen minőségpolitikában megfogalmazott és vállalkozásunk éves minőségprogramjában részletezett célok elérésének érdekében az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert építettünk fel, melynek tanúsíttatásával kívánjuk meglévő és leendő partnereink, illetve a magunk számára is bizonyítani, jó úton járunk.

ISO minősítésünket az alábbi csatolmányban tekintheti meg. 

CsatolmányMéret
SL Software_2011_QMS_NAT_hun.pdf377.04 kB